Martijn heeft een probleem. De meest ongelukkige en kronkelige synaps in zijn brein heeft de verantwoordelijkheid over de belangrijkste taak van een gesettlede man: alle jubilea en verjaardagen van zijn vriendin onthouden. De ongelukkige Synaps van Martijn heet Barry en vuurt een beetje scheef.

‘Soms vuurt Barry zelfs gewoon helemaal niet.’ zegt Martijn. ‘Dan heeft hij er gewoon geen zin in. En ik zit vervolgens met een boze vriendin opgescheept omdat hij het af laat weten.’ We besloten Barry de kronkelige synaps te vragen waarom hij moeite had met het uitvoeren van deze enkele belangrijke taak. Tot op heden heeft Barry nog niet gevuurd.

Martijn: ‘Het zou fijn zijn als Barry in ieder geval niet vergeet *ahum* te vuren als mijn vriendin 25 jaar is geworden. Of een week voor ons 5 jarige jubileum. Even een heads up zou genoeg zijn. Een klein buzzertje volstaat.’ Martijn zucht. ‘Maar nee, meneer de Synaps is te druk bezig met vuren op andere momenten. Laatst vuurde hij subtiel 5 dagen voor de verjaardag van mijn vriendin, maar op het moment dat ik het in mijn agenda wilde noteren vuurde hij ineens 16 keer. En waarvoor? Om niet te vergeten een screenshot te maken van de billen ik op Instagram voorbij zag komen. Willekeurige billen. Ik synaps zoiets gewoon niet.’

Comments

comments

Laat een antwoord achter