De 26-jarige Fleur uit Amsterdam is volledig klaar met haar baan als projectmanager bij een jonge start-up. “Iedere dag weer de wekker om 7 uur, vervolgens 8 uur werken om daarna pas weer om 7 uur thuis te zijn, het is echt niks voor mij. Werken is sowieso echt zó niets voor mij. Ik ben echt het type persoon dat vrijheid nodig heeft. Maar echt.”

Fleur kwam tot dit inzicht tijdens een functioneringsgesprek met haar leidinggevende. “Ik zat hier niet op mijn plek. Na 8 jaar studeren wilde ik gewoon iets doen wat mij gelukkig maakt. Iets doen waar mijn passie ligt.” Na 6 maanden projecten managen was ze toe aan iets anders. Ze ging kijken wat ze écht graag wilde. “Ik wilde echt op zoek gaan naar mezelf.”

De van origine Drentse – die alweer bijna 10 jaar in Amsterdam woont – is vervolgens met een aantal vriendinnetjes en een flink glas witte wijn rond te tafel gaan zitten. “Ik ben toen met m’n vriendinnetjes gaan kijken waar nou echt mijn sterke punten lagen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat ik heel creatief was, graag nieuwe mensen leerde kennen, van zon hield en graag foto’s van lekker eten maak.” vertelt Fleur. “En ohja, ik had ook al meer dan 800 volgers op Instagram. Gemiddeld zo’n 100 likes per bericht!”

De bespreking vormde het begin van een omslagpunt. “Op het einde van de avond vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik wist het gewoon: Fleur wordt Instagrammer.”

Op aanraden van haar beste vriendinnetje Annemarijn heeft ze toen een spiegelreflexcamera gekocht. “De bedoeling is dat ik op Bali foto’s ga maken van zonsondergangen met een mooie filter erover, oude mensen met rimpelige gezichten, olifanten, verse kokosnoten met een rietje erin en lekkere groene thee cranberry smoothies aan de rand van een luxe zwembad.” aldus de jonge creatieveling. “En ook nog van die foto’s dat dat ik mijn armen strek en op de rand van hoge dingen sta. Zo met m’n rug erop weet je wel.”

Het avontuur van Fleur op Bali is te volgen op Instagram via @wander_lust_lifestyle#324.

 

Comments

comments

Laat een antwoord achter