1. De belangrijkste tip volgens Wesley: “Ga op Zaterdag. Zo weet je zeker dat je zo min mogelijk last heb van die onhandige Brabo’s met hun zachte G.”

2. Tip twee: laat carnavalswinkels links liggen. “Scoor je outfit bij de Soccer Center,” raadt Wesley aan. “Kies voor een shirt en broekje van je favoriete speler. Ik kan uit ervaring spreken als ik zeg dat Christiano Ronaldo uitermate geschikt is om jezelf in het vizier van vrouwen te spelen. Een voordeel van deze outfitit is dat je het ook nog kunt dragen na carnaval. Bijvoorbeeld tijdens voetbaltraining op Dinsdag of op een luie Zaterdag. Bovendien geeft het je een mooie opening om te beginnen over toen je bijna door was gebroken als profvoetballer in de B1 bij Sparta.” 

3. “Ga voor een outfit met weinig kleur” adviseert Wesley. “Je wilt immers niet voor gek lopen. Ik persoonlijk heb dit jaar gekozen voor een zwarte ripped Skinny Jeans met daarop een effen zwart shirt van Philipp Plein. Dit shirt heb ik gecombineerd met een zwart kogelvrijvest waarop met dikke witte letters S.W.A.T. staat geschreven. Als feestelijk attribuut heb ik dit jaar gekozen voor een zwarte Deus pet. Persoonlijk houd ik van een ietwat agressieve uitstraling.” Dit brengt ons bij het volgende punt.  

4. Hoe gedraag je jezelf ten opzichte van de mensen om je heen? Wesley legt het uit: “Let er continue op dat er niemand tegen je aanstoot tijdens het hossen. Als er bier op je pak komt gaat dit namelijk enorm stinken. En dat is toch zonde als je net het nieuwe geurtje van Paco Rabbanne op hebt gedaan.” Slimme tip Wesley! Hij vervolgt, “Mocht er iemand toch tegen je pak stoten kijk hem dan dreigend aan. Attendeer hem erop dat je hier niet van gediend bent door te vragen of hij problemen zoekt. Blijf hem hierbij agressief aankijken. Als hij aangeeft dat het een ongelukje was moet je dit in twijfel trekken. Je mannelijkheid is immers in het geding gekomen. Los de situatie op een passende manier op. Bijvoorbeeld met geweld.”

5. “Probeer vrouwen zoveel mogelijk aan te raken op de plekken waar je normaal gesproken voor het café uit gezet zou worden” is het laatste advies van de grootstedeling. “Tijdens carnaval vinden Brabantse vrouwen alles goed. Hoe meer je ongevraagd hun erogene zone’s betast, hoe groter de kans is dat ze als een blok voor je vallen.” beweert Wesley met de nodige overtuiging. “Gewoon je tong erin hangen. Vinden ze lekker.”

Bonustip

6. “Bestel veel munten. Een dikke stapel munten is niet alleen handig om je welvaart aan te tonen. Een bijkomend voordeel is dat je de hele avond lang baco’s kunt bestellen. Hierdoor hoef je niet de hele avond dat vieze bier te drinken. In bier zitten namelijk veel snelle koolhydraten en calorieën. Niet goed als je van de zomer fuarking shredded wilt zijn. En bier is ook vies omdat het super bitter is. Doe mij maar een lekkere zoete Baco.” 

Wesley maakt nog even gebruik van de gelegenheid voor wat zelfpromotie: “Ik kan me voorstellen dat al die carnavalsherrie jullie strot uitkomt. Dus als je nog een DJ zoekt die lekkere plaatjes van Frenna, SBMG en Jonna Fraser komt draaien in jouw kroegje: I’m the man for the job.”

Alaaf Wesley

Comments

comments

Laat een antwoord achter